top of page

Maria Madelaine Sætrang Hugaas

  • Jeg er utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole og tilbyr samtaleterapi individuelt og til par og grupper i Nittedal. Jeg er også medlem av norsk gestaltterapeut forening.

  • I bunn er jeg utdannet danser ved Den Norske Balletthøyskole og har fordypning i pedagogikk og kunst- og kulturformidling.

  • De siste 13 årene har jeg jobbet i flybransjen, som kabinbesetning og kabinsjef og jobber her fortsatt i redusert stilling og kombinerer dette med min praksis som gestaltterapeut.

  • Jeg er gift og har en bonusdatter i tillegg til mine to egenfødte barn. Vi flyttet ut av byen i 2017 og har etablert oss på Rotnes i Nittedal.

  • Jeg har praktisert yoga og mindfullness i en årrekke og det har blitt et viktig holdepunkt for meg i en hverdag og verden som ofte er preget av stress. Det å komme tilbake til min egen kjerne, komme ut av en hodestyrt tilværelse ved å kontakte kropp og pust har vært helt uvurderlig på min egen reise og er ofte noe jeg deler videre når det kommer til stress-håndtering og utbrenthet.

Portrett av Maria Hugaas

Faglig deltakelse og oppdatering

April 2024 Parterapi modul 4 (av 4) med Dr. Psych Vibeke Visnes.​

Mars 2024 Workshop med Vikram Kolmannskog "HUSK Oppmerksomhet og selvomsorg"

Basert på modellen HUSK, fra minfulness-feltet.

Februar 2024 Parterapi modul 3 (av 4) med Dr. Psych Vibeke Visnes.​

 

November 2023 Parterapi modul 2 (av 4) med Dr. Psych Vibeke Visnes.

 

September 2023 EAGT Gestalt conference 2023, Madrid. "An engine of change" 

Mai 2023: "Polariteter, skygger og blindsoner" Kurs med fokus på polariteter og ulike sider i oss hvor målet er å opparbeide bedre ferdigheter i møte med komplekse utfordringer hos klienter. V/ Gestaltterapeut MNGF Erik Tresse

Mars 2023: Sertifisert kursleder "Hold meg - slipp meg" Et undervisningsopplegg for å styrke relasjoner mellom foreldre og tenåringer med med sesialpedagog og psykoterapeut Christopher Knill.

Januar 2023: Parterapi modul 1 (av 4) med Dr. Psych Vibeke Visnes.

Oktober 2023: "Å være sammen i det som er - vår verden" Konferanse v/ Norsk Gestaltinstitutt Høyskole

August 2018 - Juni 2022 4-årig utdannelse som gestaltterapeut v/ Norsk Gestaltinstitutt Høyskole

Kontakt Maria

Ta kontakt på e-post eller SMS for å booke time.

SMS: 40 85 75 37

bottom of page