top of page

Kristin Kanstad // CV

_DSC9523-kopi_edited.jpg

Faglig interessefelt

Min interesse for hvordan kropp, sinn og samfunn gjensidig påvirker hverandre ledet meg til medisinstudiet en gang i forrige årtusen. Menneskene jeg møtte som lege kom til meg på grunn av plager og sykdommer, og med smerten og stresset som fulgte med. Det var ikke alltid så lett hverken for pasient eller lege å vite hva som skulle til for at livet skulle bli bra. Da jeg fikk alvorlig sykdom i nær familie, og siden møtte veggen, fikk jeg selv kjenne effekten av kronisk stress på kropp og sinn. Dette, og overgangsalderen og rabalderet som fulgte med, bidro til ytterligere engasjement og fordypning i hvordan man kan gjennvinne balanse i stressfysiologien, kroppen og i livet.

Over årene har jeg dykket ned i detaljer om stress, hormoner, immun- og nervesystemet, over- og underaktivering, søvn, kosthold, effekten av dagslys og mange andre ikke-medikamentelle tiltak. For en utvidet forståelse av disse områdene har jeg de siste 20 årene utforsket meditasjon, terapeutisk yoga og pust.

I hele mitt arbeidsliv har jeg hatt en særlig interesse for mennesker som lever med langvarige og komplekse sykdomsforløp, MUPS/funksjonelle lidelser, og for minst og best mulig bruk av medisiner, veid opp mot bivirkninger. Over årene har jeg samlet et knippe effektive verktøy og velprøvde metoder for å bygge stødig og varig helse. Jeg gleder meg til å dele dem med deg.

 

Kontakt Kristin

Timebestilling gjøres via online timebok.

  • Instagram
  • Facebook

+47 907 32 269 (SMS)

bottom of page