top of page
  • Maria M. Sætrang Hugaas

Nå er det ikke lenge til vi åpner dørene på stasjonen.

Stasjonen Helse er snart virkelighet - og som vi gleder oss til å ta imot klienter i Nittedals ærverdige gamle stasjonsbygning. Bygningen og loftsrommene i seg selv har vært et godt utgangspunkt for å skape den gode stemningen vi er ute etter. Et sted for menneske-møter, et sted for refleksjon, et sted der man kan bli ivaretatt, sett og hørt og ikke minst et sted for å skape endring og finne nye retninger i livet. Vi har ønsket å skape gode, fine og trygge rom.


Vi er tre terapeuter som starter opp; Heidi Wexelsen Goksøyr, Kristin Kanstad og Maria M. Sætrang Hugaas. Som terapeutisk felleskap har vi et holistisk og helhetlig utgangspunkt. Vi er levende opptatt av hva det vil si å være menneske og er interessert i alle aspektene , alle de ulike delene som spiller sammen for at vi kan leve gode, sunne og friske liv.


Nå venter spent på at malingen skal tørke, at siste dør skal bli installert og at de siste detaljene skal få komme på plass. Planen er å åpne dørene løpet av første uken i mars.0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page